Sunday, July 01, 2007

Kermis

Met het einde van het schooljaar is er kermis in ons dorp.
Na Sams dutje fietsten we dus gisteren met ons vieren naar het dorpsplein en hebben het er eens van genomen. Kato mocht eerst op de kindermolen (Sam durft nog niet), daarna hebben we snoep gevangen in het lunapark, Kato en ik zijn samen een keer in de rups geweest en toen mochten ze nog eendjes vissen en kregen ze elk een speelgoedje, voor Kato een tasje (het hoeveelste zou het al zijn, vraag ik me af...) en voor Sam een lange vrachtwagen.
Daarna gingen we iets eten in de Canar Bizar, waar we vriendinnetje L en haar ouders tegenkwamen. Kato mocht met L nog enkele keren op de kindermolen, maar daarna was het echt wel tijd om naar huis te gaan. Geen tijd meer voor een badje maar nog een fles melk en yoghurt en bedje in.
Vanmiddag hebben we lang geaperitiefd met de buren, die 17 jaar getrouwd zijn en dit even met ons wilden vieren. Nootjes en chips, olijfjes en fetakaas en zelfs groententaart kwamen op tafel, met als gevolg dat het middageten er wat bij inschoot...
Om 14u gingen we allemaal wat rusten, de jongens (papa en Sam) gingen slapen in hun bed, terwijl de meiden beneden in de zetel naar een filmpje keken (Robin Hood).
Daarna een badje en opnieuw even naar de kermis. Dit keer beperkt tot eventjes kindermolen en eventjes eendjes vissen (make-up voor Kato en een tractor voor Sam) en toen hadden we het wel even gehad. We hebben nog heerlijk op een terrasje in het zonnetje gezeten maar toen was iedereen moe en wandelden we terug naar huis.
Helaas kreeg papa nog wat kindermolenbonnetjes van iemand cadeau, dus gaan we morgen NOG maar eens terug..... ;-)

No comments: