Sunday, July 22, 2007

Onze twee voorbije dagen

Gisteren zijn we nog eens naar Puyenbroeck geweest, een groot domein niet ver van ons thuis. Er is een reuzegrote prachtige speeltuin voor alle leeftijden, een grote vijver, een dierenpark en een zwembad, en nog veel meer. We moeten er zeker eens een daguitstapje van maken om het hele domein te ontdekken, maar nu kon het maar voor een paar uurtjes in de voormiddag.
We zouden er eigenlijk gaan zwemmen maar met het mooie weer was het zonde om binnen te zitten. Dus hebben we van het zonnetje genoten!



In de namiddag deden de mannen van dit huishouden een dutje, en wij vrouwen deden het ook rustig aan. Samen aan tafel met de speelkaarten, en voor mama een boek erbij. (Francine, ik heb me "de tweede dochter" aangeschaft, prachtig boek, maar heb het nog niet helemaal uit, waarom heb ik toch altijd zoveel andere dingen te doen...).
Maar dit voelde echt als vakantie: lekker luieren...



We zijn voor de laatste keer dit jaar naar de Gentse Feesten geweest (tenzij we morgen toch weer zin hebben, maar dat is dan echt de laatste dag).
Mijn zus en schoonbroer waren er ook met ons nichtje.



We gingen ook terug naar de Spinnenkop stand en dit is het resultaat van vandaag:



Mooi hé!

En Sam bekijkt graag mensen...:


Achter hem op dat podium was er een optreden van een jeugdige bende, maar dat interesseerde hem duidelijk in mindere mate ;-)

No comments: