Monday, June 25, 2007

Feest!

't Werden prachtige verjaardagsfeesten! Zoals de foto's hieronder al tonen, was onze jarige dolblij met de vele cadeaus en met alle aandacht. Woensdag hadden we haar eerste kinderfeestje. Ze had mogen kiezen wie er mocht komen ('t werden enkel meisjes). Ze kwamen één voor één binnengedruppeld en Kato kreeg allerlei leuke cadeautjes. Ze werden allemaal geschminkt met bloemetjes en zonnetjes en gingen dan zelf ook hun handen en voeten schilderen...
Daarna kwam er natuurlijk een verkleedpartij, waarbij ik mijn best moest doen om voldoende gekleurde jurken, rokjes en bloesjes te voorschijn te halen.
Dan was het tijd voor de cake, samen met aardbeien en ijs!

Ze hebben verder nog samen buiten gespeeld en het was voor iedereen een fijne namiddag.

Op haar verjaardag zelf kreeg ze 's ochtends nog meer cadeaus en was heel blij met de ballonnen aan haar stoel! De postbode had ook kaarten gebracht en mama mocht ze voorlezen.
Op school mocht ze trakteren met cake en potloodjes voor de kinderen.

Zaterdag kwamen oma Musti en pépé al aan in Oostakker en Kato en Sam mochten er 's avonds logeren. Ook dat was al een feest!
Op zondag werden ze 's middags gebracht zodat wij de tijd hadden om alles voor te bereiden.
Eens iedereen er was, mocht ze haar cadeautjes uitpakken. Hele mooie kleren heeft ze gekregen, en een fietsmandje en een pennendoos en een stickerboek. En een poppenhuisje en een verhaaltjesboek. Bedankt Tante Ann voor de prachtige Dora jurk! (Jammer dat je er niet bij kon zijn, maar Kato begreep het wel. We zullen het zeker dubbel en dik inhalen in je nieuwe huisje)
Daarna kwam een grote aardbeientaart met slagroom en vier kaarsjes te voorschijn, en ze blies ze allemaal uit in 1 keer! Bravo Kato! Daarna at ze vooral de aardbeien, en minder taart.

Er werd veel gespeeld met de auto's die Sam had gekregen ("litje aan, litje uit", ja het zijn van die getunede ;-)) en met de ballonnen en met nichtje Nissa.

Het was echt wel een zware week voor onze kadeekes want vanmorgen kreeg ik ze haast niet wakker om kwart voor acht.........

Nu nog 1 weekje school, en dan..............................................

Vakantie!

No comments: