Sunday, June 17, 2007

Geboortefeest

Vandaag mochten we naar het geboortefeest van een goede vriendin die ik al zeker een half jaar niet gezien heb. Het kwam er gewoon niet van in alle drukte, en we wonen niet echt dicht bij elkaar.

Ze zijn pas verhuisd naar een eigen woonst, haar haar is kortgeknipt en ze heeft er een nieuwe baby bij. En dat alles heb ik vandaag voor 't eerst gezien. We leken wel vreemden voor elkaar. Maar daar gaan we eens gauw verandering in brengen, de eerstvolgende keer dat we beiden een gaatje in onze agenda hebben, ga ik eens terug met mijn twee bengels zodat ze samen kunnen spelen met haar oudste kindje en dan kunnen we eens goed bijpraten.

Want goede vriendschappen, ook daar moet tijd voor gemaakt worden...
Merci N & N voor het gezellige feest!


Sam kreeg van een andere vriendin, die ook ver woont en die we niet vaak zien, een laat maar lekker onverwacht geboortekadootje: een magneetboek over bouwen. Een echte voltreffer, zo blijkt, want hij wou het overal meenemen. Zijn passie voor hijskranen, betonmolens en graafmachines is nog bijlange niet voorbij..... Bedankt K en S voor dit mooie kadootje, dat perfect in Sams leefwereld past !

No comments: