Saturday, November 04, 2006

Eindelijk naar het bos

Deze namiddag gingen we bij tante M en nonkel H. Tante M zou met ons meegaan naar de stad om een cadeau voor Sams verjaardag te halen en een traktatie voor de kindjes van de onthaalmoeder.
't Was even zoeken naar iets geschikts, maar we kwamen toch met het nodige terug. Na een kopje koffie en een koekje, gingen we naar buiten, want het was prachtig weer. Achter de tuin van tante en nonkel ligt een bos. Een mooi pad leidt ons tussen de bomen. Sam wandelde flink aan mijn hand mee, want soms struikelde hij wel eens over een tak. Kato viel ook wel, maar wat bosgrond in je kleren meenemen kan echt geen kwaad. We raapten kastanjes en eikels. We keken naar een omgevallen boom en klommen erover.
Het bos is niet zo heel groot, maar net groot genoeg om tijdens een toertje voldoende gezonde lucht op te snuiven. Terug binnen voelden we goed hoe zalig zo'n frisse wandeling is.
We sloten de middag af met lekkere warme wafels met (drie soorten) suiker. Gebakken door Opa, ingevroren en vakkundig opgewarmd door tante M.

Bedankt tante en nonkel voor deze leuke namiddag!

1 comment:

Anonymous said...

Hi Minnie, Leuk dat je af en toe mijn blog bezoekt. Over de bezoekersteller. Als je op mijn teller staat met je muis kan je zien dat ie van Active Meter is. Ga naar die site en dan maak je een account aan, dan krijg je een code en die moet je in de template van je blog zetten en klaar is je teller!
Succes ermee, je mag altijd mailen als het niet lukt.
groetjes Marjolein (scrappymarjo@gmail.com)