Monday, February 12, 2007

Foto's

Kato maakt even reclame voor het plaatselijke jeugdhuis, waar papa al menig uurtjes gesleten heeft....



Broer en zus uitgeteld na een voormiddag spelen, en doen even een kort "dutje" voor de tv.



Gisterennamiddag gingen we naar "de Wereld van Kina: de Tuin" in Gent, een natuurmuseum waar ook een tijdelijke tentoonstelling was getiteld "Papier plezier". Er waren allerlei sprookjesfiguren gemaakt in papier maché, er waren allerlei kleine huisjes en zithoekjes en zelfs een heus keukentje, en een groot prinsessenkasteel met een glijbaan. Het is soms heel moeilijk om een uitstapje te plannen met twee kleine kinderen, zeker als het slecht weer is. En de binnenspeeltuin gaat ook wel eens vervelen...
Dit was een leuk alternatief, niet geschikt voor een ganse dag, maar ze hebben zich toch een tijdje kunnen amuseren, en wij ook.




Toen we terugkwamen had ik de smaak te pakken en heb ik meteen twee plaatsen gereserveerd voor de voorstelling "Valschermspringers" in de Kopergietery, een woordeloos toneelstuk voor kleine en grote kinderen vanaf drie jaar. Gezellig samen uit met mijn dochter... Ik kijk ernaar uit!

Vanavond kwam pépé op bezoek. Hij had leuke boekjes mee van Donald Duck en Mickey Mouse. Hij kon er prachtig uit voorlezen en 't was een mooi einde van deze dag.



No comments: