Saturday, July 29, 2006

Mijn dochter

Mijn allerliefste dochter, drie jaar intussen, wat groot al, een echte dame...
Inclusief horloge, armband, ringen en teenslippers ! En liefst met iets roze aan! Dit is niet haar favoriete t-shirt, de strookjes kriebelen misschien teveel, maar het is wel roze, dus kan het wel even aan.





Ze is - naast accessoires, roze jurken en schoenen - vooral dol op haar papa.
Hij is haar grote held. Al is hij nog zo boos op haar geweest, toch moet en zal papa haar tanden poetsen, niet mama. Hij kan met haar paardje rijden als de beste, zelfs beter dan een echt paardje op de kermis. Papa is de liefste van de hele wereld.




Ook favoriet is buurmeisje Y. Het is aandoenlijk hoe die twee meisjes elkaars naam roepen als ze elkaar voor het eerst die dag zien. Ze openen de armen en lopen in hobbelpas naar elkaar toe, en hebben mekaar veel te vertellen over wat hun pop allemaal heeft uitgespookt de laatste tijd.

Nu zijn Y en haar ouders en oudere broer en zus op reis...... Gelukkig maar voor 1 weekje!




Mijn dochter..., tegelijk nog klein en al groot, zorgend voor kleine broer, en "mama van mijn pop" zijnde. Op en top een meisje, al heeft ze een geknipt jongenskopje momenteel.
Soms verandert dit prinsesje wel eens in een furie... Ze laat niet op haar kop zitten, heeft graag een ander idee over de dingen dan mama en papa.
Want wie wil nu steeds maar in de pas lopen? Een beetje uitdaging kan nooit kwaad!

No comments: